Vakantiepaspoort 2023

Motion design voor alle Rotterdamse basisschool kinderen

Alle basisschoolkinderen in Rotterdam van 4 t/m 12 jaar oud krijgen het Vakantiepaspoort op school gratis uitgereikt. Het Vakantiepaspoort staat vol leuke sportieve, recreatieve en educatieve dingen om te doen in en om Rotterdam. Van musea tot zwembaden en van (indoor) speelparadijzen tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Het paspoort heeft vrolijke pagina’s waar kinderen stempels kunnen verzamelen en er staan ook leuke puzzels en spelletjes in.

TONYWORKS maakte voor Endore Creative Agency het motion design voor de digitale Abri’s op basis van het door Endore bedachte karakter ‘Mika’, een nieuwe vrolijke vriend die met de kinderen op reis gaat door de stad. Mika is kleurrijk, straalt alleen maar plezier uit en reist door de vele herkenbare Rotterdamse buurten. Mika illustratie door Mark Verhaagen.

Tony Works

Tony who?

Je motion graphics design vriend in Rotterdam

Tony heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en audiovisuele vormgeving. Voordat hij in 2007 begon met TONYWORKS werkte hij als Senior Designer bij een Rotterdams visual identity bureau voor merken zoals Prénatal, Unilever en Rituals... Fan van motion design, branding, advertising, hardlopen, verhalen en films. Speelt het liefst elke dag een bordspel.

E-mail Tony +31 6 289 25 983

What's new?

Follow Tony on Instagram

Instagram

X

Meer informatie?

Neem contact op!

E-MAIL