TNO Fysieke Belasting

Motion design voor een uitleg animatie over lichamelijke belasting

Fysieke belasting is méér dan alleen maar het duwen of trekken van zware lasten. Dit maken we duidelijk in deze informatieve animatie van één minuut.

In samenwerking met Everlution Communicatie Strategie maakte TONYWORKS voor TNO het storyboard, de illustraties en het motion design voor een korte animatie over Fysieke Belasting.

De animatie wordt o.a. gebruikt op de speciale TNO website over fysieke belasting fysiekebelasting.tno.nl en is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Over TNO

In 1932 is de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek opgericht: TNO. Het doel van TNO is om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Vandaag de dag is TNO een multidisciplinaire kennisonderneming met een breed scala aan kennis en diepgang in die kennis.

 

Engelse versie

Tony Works

Tony who?

Je motion graphics design vriend in Rotterdam

Tony heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en audiovisuele vormgeving. Voordat hij in 2007 begon met TONYWORKS werkte hij als Senior Designer bij een Rotterdams visual identity bureau voor merken zoals Prénatal, Unilever en Rituals... Fan van motion design, branding, advertising, hardlopen, verhalen en films. Speelt het liefst elke dag een bordspel.

E-mail Tony +31 6 289 25 983

What's new?

Follow Tony on Instagram

Instagram

X

Meer informatie?

Neem contact op!

E-MAIL