Famillement 2022

Motion design voor het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland

Het CBG Centrum voor familiegeschiedenis organiseerde zaterdag 25 juni 2022 samen met het Stadsarchief Amsterdam Famillement: Het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Net als voorgaande jaren kon je gaan kijken en luisteren naar interviews en lezingen, workshops en rondleidingen volgen, of de informatiemarkt bezoeken.

Tijdens Famillement kwamen onder meer ontwikkelingen op het gebied van DNA-onderzoek, regionale geschiedenis en migratie aan bod. Verder waren er ‘meet & greet’-sessies met experts en kregen (amateur)genealogen in de vorm van GenTalks een podium om in korte presentaties hun onderzoekservaring en tips te delen.

TONYWORKS maakte in samenwerking met Pronk Studio het motion design voor de verschillende schermen op de locaties waaronder de grote schermen achter het podium.

Impressie Famillement 2022

Tony Works

Tony who?

Je motion graphics design vriend in Rotterdam

Tony heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en audiovisuele vormgeving. Voordat hij in 2007 begon met TONYWORKS werkte hij als Senior Designer bij Made of Man visual identity voor merken zoals Prénatal, Unilever en Rituals...

E-mail Tony +31 6 289 25 983

What's new?

Follow Tony on Instagram

Instagram

X

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT OP!

E-MAIL