Core Classics

Epic Masterpieces for curious minds

Een avond Core Classics is de perfecte combinatie van uitgaan en een spectaculaire kennismaking met live klassieke muziek. Het idee: je komt binnen in de foyer van De Doelen. De bar is open, een DJ zorgt voor een lekker sfeertje. In de grote zaal - een beleving op zich - luister je naar een klassiek meesterwerk uitgevoerd door één van de beste orkesten ter wereld.

Wat de muziek zo bijzonder maakt, hoor je vooraf van een bevlogen host die je kort meeneemt in het werk. Zo weet je waar je tijdens de uitvoering op kunt letten en dat maakt de luisterervaring nóg intenser! Na een klein uur magistraal genieten, een mindblowing ervaring waarbij je de muziek minstens zoveel voelt als hoort, gaat de bar weer open zodat je lekker kunt blijven hangen.

TONYWORKS maakte voor Core Classics het Motion Design op basis van de Core Classics Identiteit. Het Motion Design is als eerste toegepast op een algemene trailer. Deze algemene trailer is daarna voor de specifieke avonden telkens aangevuld met animaties op basis van het campagnebeeld.

The works

Mozart 5

Motion design voor de Core Classics trailer van Mozarts vijfde vioolconcert

Beethoven 5

Motion design voor de symfonie waarvan iedereen de eerste vier noten kent

De Vuurvogel

Motion design voor de Core Classics trailer over een legendarisch magisch wezen

Sheherazade

Motion design voor de Core Classics trailer over duizend en één nacht

Sjostakovitsj 11

Motion design voor de Core Classics trailer van deze epische symfonie

Stravinsky & Bartok

Motion design voor de Core Classics trailer over een moord in een chinees bordeel

Load more
Tony Works

Tony who?

Je motion graphics design vriend in Rotterdam

Tony heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en audiovisuele vormgeving. Voordat hij in 2007 begon met TONYWORKS werkte hij als Senior Designer bij een Rotterdams visual identity bureau voor merken zoals Prénatal, Unilever en Rituals... Fan van motion design, branding, advertising, hardlopen, verhalen en films. Speelt het liefst elke dag een bordspel.

E-mail Tony +31 6 289 25 983

What's new?

Follow Tony on Instagram

Instagram

X

Meer informatie?

Neem contact op!

E-MAIL