Core Classics

Epic Masterpieces for curious minds

Een avond Core Classics is de perfecte combinatie van uitgaan en een spectaculaire kennismaking met live klassieke muziek. Het idee: je komt binnen in de foyer van De Doelen. De bar is open, een DJ zorgt voor een lekker sfeertje. In de grote zaal - een beleving op zich - luister je naar een klassiek meesterwerk uitgevoerd door één van de beste orkesten ter wereld.

Wat de muziek zo bijzonder maakt, hoor je vooraf van een bevlogen host die je kort meeneemt in het werk. Zo weet je waar je tijdens de uitvoering op kunt letten en dat maakt de luisterervaring nóg intenser! Na een klein uur magistraal genieten, een mindblowing ervaring waarbij je de muziek minstens zoveel voelt als hoort, gaat de bar weer open zodat je lekker kunt blijven hangen.

TONYWORKS maakte voor Core Classics het Motion Design op basis van de Core Classics Identiteit. Het Motion Design is als eerste toegepast op een algemene trailer. Deze algemene trailer is daarna voor de specifieke avonden telkens aangevuld met animaties op basis van het campagnebeeld.

The works

Mozart 5

Core Classics Animatie

Beethoven 5

Core Classics Animatie

De Vuurvogel

Core Classics Animatie

Sheherazade

Core Classics Animatie

Sjostakovitsj 11

Core Classics Animatie

Stravinsky & Bartok

Core Classics Animatie

Load more

Tony who?

Your motion design friend in Rotterdam

Tony has designed for a variety of mediums including print, online, live productions, computer games, film and broadcast television. After (and sometimes during) school hours he worked on projects for Roland Europe, Blue Band and the Heineken Dance Parade. Before starting TONYWORKS in 2007 he worked as a Senior Designer at Made of Man visual identity for brands like Prénatal, Unilever and Rituals...

E-mail Tony +31 6 289 25 983

What's new?

Follow Tony on Instagram

Instagram

X

LIKE WHAT YOU SEE?

NEEM CONTACT OP!

E-mail
+31 6 289 25 983